Vacature Service manager

 

Jaguar Land Rover Maastricht is de officiële Jaguar Land Rover dealer van regio Limburg. Jaguar Land Rover Maastricht is onderdeel van PGZ, waar ook Porsche Centrum Maastricht, Porsche Centrum Eindhoven, Bentley Maastricht, Energica Brabant en ProTech Midden-Brabant onder vallen. In de werkplaats bij Jaguar Land Rover Maastricht zijn wij per direct op zoek naar een Service Manager die verantwoordelijk wordt voor het coördineren en begeleiden van het gehele Aftersalesteam van Jaguar Land Rover Maastricht. 

DE FUNCTIE

Je bent georganiseerd, resultaatgericht en draagt daarbij zorg voor alle aftersalesprocessen én dat de doelstellingen op de aftersales afdelingen worden gerealiseerd. Je werkt graag in een dynamische omgeving en kan snel schakelen. Jij zorgt ervoor dat alle aftersales afdelingen optimaal met elkaar functioneren om daarmee er samen voor te zorgen dat de klant altijd uitstekend wordt geholpen. 

En die in bezit is van:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een servicegerichte functie en leidinggevende ervaring in de Automotive branche
  • Uitstekende communicatieve en gericht leidinggevende vaardigheden

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Vertalen van de behoefte van de klant in de te leveren service
  • Fungeren als gastheer van het servicebedrijf
  • Onderhouden van contact met de klant voor, tijdens en na werkplaatsbezoek en klachtbehandeling
  • Functioneren als aanspreekpunt van de afdeling en hen motiveren en coachen
  • Bewaken van de effectiviteit en efficiency van de service adviseurs en de werkplaats 
  • Actief aanbieden van additionele producten en diensten aan klanten en het actief benaderen van (potentiële) klanten om werkplaatsaanbod te genereren. 


WAT BIEDEN WIJ? 

Een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan bij Jaguar Land Rover Maastricht (Maastricht-Airport), in een gezellig team en bij een bedrijf waar inzet en mening worden gewaardeerd. Daarbij hoort een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  


ENTHOUSIAST?
Ben jij na het lezen van deze vacature overtuigd dat jij onze nieuwe collega bent? Solliciteer dan direct door in ieder geval je CV met motivatie te mailen naar: vacatures@pgz.nl  

 

Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.