Voordelen

LAND ROVER DIENSTEN

 • LAND ROVER ASSISTANCE VERLENGEN

  U houdt uw Land Rover natuurlijk graag in optimale conditie, ongeacht hoe oud hij is. Daarbij kunt u vertrouwen op de expertise van onze technici. En onderweg geniet u tijdens de garantieperiode van de gemoedsrust die Land Rover Assistance biedt bij eventuele pech onderweg. Maar het aflopen van de garantie hoeft niet het einde te betekenen van uw Land Rover Assistance. Blijft uw auto bij ons in onderhoud of laat u elk jaar een Zomercheck of Wintercheck uitvoeren dan verlengen wij iedere keer gratis de Assistance voor uw Land Rover voor een periode van 1 jaar.

  Lees meer
 • LAND ROVER ONDERHOUD: DAAR KUNT U OP VERTROUWEN

  Als Land Rover dealer hebben wij een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van Land Rover onderhoud en reparatie. Zo voldoen wij aan alle zware Land Rover eisen op het gebied van kwaliteit en service, om te zorgen dat uw (nieuwe) auto in perfecte conditie blijft, inclusief behoud van prestaties en veiligheid. Onze technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bovendien worden bij de onderhoudswerkzaamheden alleen originele Land Rover onderdelen gebruikt.

  Lees meer
 • Land Rover Assistance

  Land Rover Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Land Rover rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. 

  Lees meer
 • Land Rover Garantie

  De Land Rover garantie omvat een uitgebreid pakket kenmerken en voordelen die in overeenstemming zijn 
  met het hoge niveau van onze after sales dienstverlening. In deze sectie vindt u een overzicht van wat door de garantie wordt 
  gedekt en wat u moet doen om van alle voordelen te kunnen genieten.

  Lees meer
 • Land Rover InControl

  Land Rover InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

  Lees meer
 • Land Rover Pivi & Pivi Pro

  Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

  Lees meer
 • Onderhoud

  Land Rover staat voor een goede kwaliteit en comfort. Om te garanderen dat uw Land Rover optimaal blijft presteren, is regelmatig onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften van essentieel belang. Jaguar Land Rover Maastricht is de officiële Land Rover dealer van Maastricht en omgeving. 

  Lees meer
 • Schadeherstel

  Bij schade is slechts één ding belangrijk: het perfect verhelpen ervan. Bij Jaguar Land Rover Maastricht bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om uw Land Rover weer als nieuw te maken. 

  Lees meer
 • Airco Service

  Wist u dat uw de airco een auto niet onderhoudsvrij is? Veel mensen denken van wel. Het wordt aanbevolen om uw airco jaarlijks te onderhouden. Met de airco service en airco reinigingsmogelijkheden voorkomt u bijvoorbeeld vervelende geurtjes. 

  Lees meer
 • APK

  Is het weer die tijd van het jaar? Uw Land Rover moet naar de garage voor een APK? Bespaar het zoeken naar een juiste partij en maak een afspraak bij uw Land Rover dealer, Jaguar Land Rover Maastricht. Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar in de werkplaats om u weer veilig de weg op te laten gaan. 

  Lees meer
 • Banden

  Om optimaal te kunnen genieten van uw Land Rover is het goed om uw banden regelmatig te onderhouden. Hierdoor creëert u betere prestaties en hoger rijcomfort. Maar daarnaast verlengt u de levensduur van uw banden en rijdt u met een veilig gevoel rond. 

  Lees meer
 • Zomer- en Winterbanden

  Zodra de buitentemperatuur onder de 7º C komt, adviseren wij u om uw zomerbanden naar winterbanden te wisselen. Hiermee rijdt u veiliger en comfortabeler. U kunt hiervoor eenvoudig een afspraak maken via onze werkplaatsafspraken planner. 

  Lees meer
 • Bandenhotel

  Zodra de buitentemperatuur onder de 7º C komt, adviseren wij u om uw zomerbanden naar winterbanden te wisselen. Het rijden op winterbanden komt ten goede aan de veiligheid van u en uw passagiers. Sla uw banden op in ons bandenhotel.

  Lees meer
 • Lakverzegeling

  Door steenslag en weersinvloeden gaat de uitstraling van de lak van uw Land Rover in komende jaren achteruit. Wilt u voorkomen dat de lak matter wordt en dat de kleur vervaagd? Laat dan een lakverzegeling of coating aanbrengen. Hiermee beschermt u uw Land Rover langdurig met een harde en sterke beschermlaag. 

  Lees meer
 • Haal- en Brengservice

  Moet u Land Rover binnenkort naar de garage omdat u schade heeft, de auto een onderhoudsbeurt moet ondergaan of een APK krijgt? Dan vragen wij u om de auto naar de garage te brengen. Lukt dit niet? Dan kunt u bij Jaguar Land Rover Maastricht gebruik maken van de haal- en brengservice. 

  Lees meer
 • Vervangend Vervoer

  Het is tijd voor onderhoud aan uw Land Rover. Geen beschikking hebben over een auto is dan vervelend. Daar biedt Jaguar Land Rover een oplossing voor, namelijk vervangend vervoer. U heeft de mogelijkheid een auto te huren die gelijkwaardig is aan die van u terwijl uw Land Rover bij ons in de garage staat.

  Lees meer
 • Originele onderdelen

  Als officiële Jaguar Land Rover dealer van Maastricht en omgeving leveren wij van alle Land Rover modellen originele onderdelen en accessoires. Deze originele onderdelen zijn ontworpen, ontwikkeld en tot het uiterste getest onder de meest erbarmelijke omstandigheden waarin uw Land Rover zich maar kan bevinden. 

  Lees meer
 • Accessoires

  U bent de trotse eigenaar van een Land Rover. U heeft gekozen voor een prachtig design en functionaliteit. Om al uw ritten, inclusief woon-werkverkeer, nog uitzonderlijker te maken, hebben wij voor u een uitgebreid programma aan originele accessoires ontwikkeld voor uw Land Rover. 

  Lees meer