Lakverzegeling

Bescherm de lak van uw Land Rover langdurig

Maak hier een afspraak

LAKVERZEGELING

Door steenslag en weersinvloeden gaat de uitstraling van de lak van uw Land Rover in komende jaren achteruit. Wilt u voorkomen dat de lak matter wordt en dat de kleur vervaagd? Laat dan een lakverzegeling of coating aanbrengen. Hiermee beschermt u uw Land Rover langdurig met een harde en sterke beschermlaag.

 Als u bij Jaguar Land Rover kiest voor een lakverzegeling kiest u voor BRILA-Coating. Dit is een van de best geteste coatings met geavanceerde technologie. De coatings van BRILA zijn 100% in-organische (glas)coatings op basis van pure silica die ervoor zorgt dat uw Land Rover op de best mogelijke manier beschermd wordt. Wanneer uw Land Rover beschermd is met een BRILA coating, is deze zeer eenvoudig en snel te wassen met een PH-neutrale shampoo en is deze gemakkelijk te onderhouden met een los verkrijgbare onderhoud set.

 Bij BRILA zijn er diverse mogelijkheden voor lakverzegeling, aangepast aan uw wensen en behoeften. Onderstaand ziet u een overzicht van de mogelijkheden en de verschillen tussen de varianten. Heeft u hier vragen over neem dan contact op met de Service Adviseurs van Jaguar Land Rover Maastricht. 

MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN

Bij BRILA zijn er twee mogelijke varianten voor het uitvoeren van bovenstaande coating mogelijkheden. Zie onderstaand het overzicht wat het verschil is tussen de twee lakverzegeling varianten: