het wachten is voorbij. de nieuwe defender: maart 2020.

Met groot genoegen presenteren wij u het laatste nieuws over de nieuwe Land Rover Defender. Tevens hebben wij voor u de belangrijkste informatie opgesomd.

Release date:

Zoals u wellicht al weet zal de Land Rover Defender aan u worden aangeboden in de vorm van drie chassis versies, de Defender 90, de Defender 110 en de Defender 130.

Motorisatie:

De Defender 110 zal beschikbaar zijn met een keuze van een viertal zeer potente, efficiëntie, geraffineerde en duurzame motoren. Alle motoren zullen een unieke rijbeleving verzorgen en u ondersteunen tijdens uw vele reizen.

Keuzemogelijkheden

Uw keuzemogelijkheden voor de nieuwe Defender zullen vrijwel  grenzeloos zijn. Voor de Defender 110 kunt u gaan kiezen uit 6  verschillende modellen:

Accessoire pakketten

Naast 170 individuele accessoires kunt u tevens kiezen uit 4 unieke 'accessory packs' welke u en uw omgeving zullen weerspiegelen. Zowel voor het exterieur als het interieur van uw Defender zullen ze een verrijking leveren.

Prijzen

De aanschafprijs van uw Defender zal sterk afhankelijk zijn van uw personalisatie, maar in de basis kunt u uitgaan van onderstaande prijsindicatie.

Prijzen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Land Rover Defender? Stel dan nu uw eigen Land Rover Defender samen met onze eigen configurator of lees al het nieuws over de Defender op onze site.