Land Rover Nieuws

 • 28-6-2023

  NIEUWE TECHNOLOGIEHUBS VAN JAGUAR LAND ROVER VOOR ONTWIKKELING AUTONOME WAGENS

  Met de opening van drie nieuwe technologiecentra in Europa breidt Jaguar Land Rover zijn wereldwijde digitale capaciteiten uit. De centra zullen systemen voor autonoom rijden en rijhulpsystemen (ADAS) van de volgende generatie ontwikkelen, en zijn samen goed voor bijna 100 nieuwe arbeidsposten.

  Lees meer
 • 6-6-2023

  ONTHULLING NIEUWE JLR CORPORATE IDENTITY ALS OPMAAT NAAR DE NIEUWE MODERN LUXURY-VISIE

  Jaguar Land Rover heeft zijn nieuwe huisstijl onthuld die past binnen de evolutie naar een ‘House of Brands’-organisatie. Met deze nieuwe corporate identity moet ondubbelzinnig duidelijk worden dat bij ‘House of Brands’ het unieke DNA van ieder merk van JLR – Range Rover, Defender, Discovery en Jaguar – meer naar voren kan komen.

  Lees meer
 • 1-6-2023

  TIJD OM EEN STATEMENT TE MAKEN

  De Range Rover Evoque overtreft zichtzelf opnieuw, om dit zelf te ervaren staat de Evoque voor u klaar in onze showroom en zelfs meer dan dat, wij hebben er een aantal op voorraad zodat u snel kunt genieten van het rijden in uw nieuwe auto.

  Lees meer
 • 29-3-2023

  Paas Event 10/04/2023

  Neem deel aan ons Paas Event samen met Eddy Heleven op maandag 10/04/2023.

  Lees meer
 • 24-3-2023

  Welkom Bas!

  Maak kennis met Bas Akkermans, onze nieuwste Sales Advisor.

  Lees meer
 • 1-2-2023

  Vernieuwde Range Rover Velar: geraffineerd, elegant en voorzien van verfijnde details

  De New Range Rover Velar is een pure expressie van Modern Luxury. Het model is voorzien van de nieuwste technologie, de voor Range Rover kenmerkende verfijning en een indrukwekkend, strak en minimalistisch design.

  Lees meer
 • 18-1-2023

  Range Rover Evoque nu nog aantrekkelijker

  Met een optimalisering van het programma voor modeljaar 2023.5 is de Range Rover Evoque nog aantrekkelijker geworden. Het programma begint voortaan bij de royaal uitgeruste Range Rover Evoque S, die nu ook beschikbaar is als zeer efficiënte P300e plug-in electric hybrid (PHEV).

  Lees meer
 • 18-1-2023

  Land Rover Discovery Sport blijft de toon zetten in compacte SUV-klasse

  De Land Rover Discovery Sport is verder verbeterd voor modeljaar 2023.5. Het programma van de compacte, gezinsvriendelijke premium-SUV is geoptimaliseerd en begint voortaan bij de royaal uitgeruste Discovery Sport S, die nu ook beschikbaar is als zeer efficiënte P300e plug-in electric hybrid (PHEV).

  Lees meer
 • 28-11-2022

  Très Chic

  Dit was Land Rover op Très Chic!

  Lees meer
 • 4-11-2022

  Piet Boon en de New Range Rover: een eerbetoon aan tijdloosheid

  Range Rover zet de zoektocht naar moderne luxe voort door in de voetsporen te treden van personen die zich onderscheiden door modern leiderschap en nieuwe inzichten. In deze ‘New Generation of Leaders’-campagne treedt deze keer de internationaal gevierde Nederlandse ontwerper Piet Boon voor het voetlicht.

  Lees meer
 • 9-10-2022

  Zoute Grand Prix

  Dit was Land Rover op de Zoute Grand Prix.

  Lees meer
 • 14-9-2022

  Defender 75th Edition viert 75 jaar Land Rover

  Land Rover staat met de introductie van de New Defender 75th Edition op unieke wijze stil bij het 75-jarig jubileum van het merk. Het succesverhaal van Land Rover begon in 1948 met het debuut van de Series I op de AutoRAI in Amsterdam. De rest is geschiedenis. Bestellen kan per direct.

  Lees meer